Skin Resurfacing

Skin Resurfacing

Vår kemiska peeling.

Skin resurfacing, återuppbyggnad, är vårt behandlingskoncept med olika syror.

Vi arbetar inte med vanlig traditionell kemisk peeling eftersom vi anser att det är onödigt tuffa behandlingar av huden. Fördelarna med skin resurfacing är att syrorna penetreras snabbt ner i huden genom ett leveranssystem och arbetar underifrån och upp mot hudens yta istället för att bara ytligt exfoliera döda hudceller. Det blir en jämn penetrering av protoner till cellerna som hjälper till med cellreperation och en mycket mildare fjällning ”mjölning” av huden sker. Detta är en mjuk och samtidigt kraftfull behandling som tar hänsyn till hudens naturliga sätt att fönya sig. När vi vill arbeta med hudens åldrande, hyperpigmentering, acne eller kronisk rodnad använder vi oss av skin resurfacing

Skin Resurfacing – med hjälp av olika syror levereras positivt laddade vätejoner, protoner, ner i huden som resulterar i accelererad cellomsättning och reparation av huden.  Ett leveranssystem som består av polariserade vattenkluster, saponiner och F-decalin ger en jämn penetration av syrorna så att protonerna kan arbeta optimalt i huden. Utan ett bra leveranssystem kan syrorna ”ta” olika, t ex mycket i pannan men inget på kinderna och resultatet blir inte som vi tänkt oss.

Behandlingsprodukten är alltid en blandning av 3-5 syror som alla har olika egenskaper och väljs efter vilken effekt vi vill uppnå med behandlingen.

I följande behandlingar använder vi syror:

Brightening, Boost, Anti-Stress, Clear, Skin Resurfacing och Miccroneedling.

Peeling – exfoliering.  I en vanlig ansiktsbehandling använder vi peeling för att lösa upp gamla döda hudceller och få huden mjukare, jämnare och mindre yttorr.

Våra kunder kan även hemma använda peeling och finns då  i två varianter. Kemisk exfoliering med enzym som papain eller bromelain och mekanisk exfoliering med slipkorn som aprikos och mandel. Peeling hemma bör inte göras mer än en gång per vecka.

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Om du vill boka en behandling så ring, skicka oss ett mail eller fyll i bokningsformuläret nedan på vilken behandling du vill göra samt förslag på olika dagar och tider som passar dig. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. Endast bekräftad behandling anses som bokad. Vi har telefonsvarare dygnet runt så lämna ett tydligt meddelande till oss så återkommer vi när vi har en paus i behandlingen. Vi svarar inte i telefon om vi är upptagna i en behandling av respekt för kundens tid.

Vår avbokningspolicy

Om du inte kan komma på din bokade tid är vi tacksamma om du avbokar så fort du kan eller senast 24 timmar innan din bokade tid via mail eller telefon, annars debiterar vi fullt behandlingspris.

Din tid kan vara attraktiv för någon annan kund.

Avbokning via sociala medier är inte giltig.

Du når oss på telefon 031-711 82 20 eller mecka@mecka.nu

Välkommen!

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Boka_behandling