Epilering

Epilering

Permanent hårborttagning.

Epilering med blend-metoden är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt.

Det går att behandla överläpp, haka, bröst, mage och bikinilinje.

Epilering har funnits sedan 1875 och det är en väl dokumenterad och säker permanent metod. Epilering är den enda metod enligt Socialstyrelsen som ger permanent resultat. Med permanent resultat menas att alla hårstråna som behandlas garanterat försvinner för alltid, oavsett om det är ljusa, mörka, grova eller tunna hårstrån.

En steril engångsnål förs ner i varje hårsäck. En svag elektrisk ström tillförs och det bildas värme som koagulerar hårsäcken och natriumhydroxid som förstör hårväxtproducerande celler och all framtida hårväxt. Antalet behandlingar beror på hur mycket hårväxt som ska behandlas. Det är viktigt att du följer anvisningarna om efterbehandling hemma noggrant, för att inte störa läkningsprocessen i huden.

En del hårstrån försvinner vid första behandlingen, men några måste behandlas om igen. I och med att vi behandlar hårstrået under hudytan, finns det en viss felmarginal. Vissa hårstrån måste därför behandlas flera gånger.

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Om du vill boka en behandling så ring, skicka oss ett mail eller fyll i bokningsformuläret nedan på vilken behandling du vill göra samt förslag på olika dagar och tider som passar dig. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. Endast bekräftad behandling anses som bokad. Vi har telefonsvarare dygnet runt så lämna ett tydligt meddelande till oss så återkommer vi när vi har en paus i behandlingen. Vi svarar inte i telefon om vi är upptagna i en behandling av respekt för kundens tid.

Vår avbokningspolicy

Om du inte kan komma på din bokade tid är vi tacksamma om du avbokar så fort du kan eller senast 24 timmar innan din bokade tid via mail eller telefon, annars debiterar vi fullt behandlingspris.

Din tid kan vara attraktiv för någon annan kund.

Avbokning via sociala medier är inte giltig.

Du når oss på telefon 031-711 82 20 eller mecka@mecka.nu

Välkommen!

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Boka_behandling