pf_formula_mecka

pHformula

En mångsidig och effektiv produktserie både för behandling och hemvård.

Vi har valt pHformula som vårt huvudmärke på Mecka Hudvård för att det ger en möjlighet att skräddarsy våra behandlingar och få ett fantastiskt resultat.

Vi vet av erfarenhet att det kunden använder hemma mellan behandlingarna är oerhört viktigt för att fortsätta och förstärka effekten av behandlingarna på salongen. Phformula uppfyller båda dessa kriterier så att våra behandlingar går hand i hand med det kunden dagligen använder hemma.

pHformula kommer från Barcelona och räknas som världens första pharma-cosmeceuticals behandlingsmärke på marknaden och grundades av Petru van Zyl 2010.

Med en ständigt pågående vetenskapligt baserad forskning ligger fokus alltid på utveckling av innovativa skin resurfacing-behandlingar och hemvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Vi vet i dag att det är många faktorer som påverkar hudhälsan och då är det viktigt med produkter som verkligen arbetar mot dessa faktorer och har ingredienser som stärker och reparerar hudbarriären.

Stress gör att adrenalin och kortisolpåslaget är högt hela tiden, föroreningar i luften är så små att de går igenom hudens försvar och är ofta fettburna så de klibbar fast långt ner i porerna, överdrivet solande dvs om du bränner dig gör att huden skadas och produkter som köps på nätet kanske inte alls passar utan blir ett ytterligare irritationsmoment för huden.

Alla dessa problem gör att huden på cellnivå blir skadad och pHformula har hudvård som förebygger och åtgärdar detta. Aktiva ingredienser som bromsar åldrandet som arbetar tillsammans för synergieffekt och för att passa hudtyp och hudtillstånd., stärker hudbarriären, förhindrar solskador, förbygger hyperpigmentering, minskar inflammation och normaliserar en fet hud med anlag för akne. Det är vår uppgift som auktoriserade hudterapeuter att rekommendera behandlingar och hudvårdsprodukter

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Om du vill boka en behandling så ring, skicka oss ett mail eller fyll i bokningsformuläret nedan på vilken behandling du vill göra samt förslag på olika dagar och tider som passar dig. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. Endast bekräftad behandling anses som bokad. Vi har telefonsvarare dygnet runt så lämna ett tydligt meddelande till oss så återkommer vi när vi har en paus i behandlingen. Vi svarar inte i telefon om vi är upptagna i en behandling av respekt för kundens tid.

Vår avbokningspolicy

Om du inte kan komma på din bokade tid är vi tacksamma om du avbokar så fort du kan eller senast 24 timmar innan din bokade tid via mail eller telefon, annars debiterar vi fullt behandlingspris.

Din tid kan vara attraktiv för någon annan kund.

Avbokning via sociala medier är inte giltig.

Du når oss på telefon 031-711 82 20 eller mecka@mecka.nu

Välkommen!

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Boka_behandling