Om oss

Vi är specialister inom hudvård & hårborttagning

Vår gemensamma historia

Vår gemensamma historia började på ett annorlunda sätt. Vi träffades 2004 då Annica började gå på epileringsbehandling hos Marie. Annica utbildade sig samtidigt till hudterapeut och det berättade hon inte direkt. För att hitta en hudterapeut med certifikat för epilering sökte hon på SHR´s hemsida och hittade Marie. Efter ett tag så kom det fram och då började vi skoja om att när Annica tagit examen så skulle vi öppna salong ihop och något år efter blev det så!

Vi har godkänd SHR och CIDESCO-utbildning och har varit medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation sedan många år tillbaka. För att få kalla sig auktoriserad hudterapeut är detta ett krav. Vi följer SHR`s etiska linjer och har behandlingsskadeförsäkring. Vi har båda arbetat aktivt i SHR`s styrelse och Marie sitter på nytt i styrelsen sedan början av 2019.

För oss är det viktigt med fortbildning och inspiration inom yrket. Vi har tagit epileringscertifikat, är specialiserade hudterapeuter där fokus är dermatologi. Marie har också Mästarbrev, vilket är Annicas nästa projekt, så vi tar alla tillfällen att förkovra oss i vår yrkesutövning.

Om_oss_hero
om_oss_annika

Annica Ek Björnerbäck

Jag har varit hudterapeut sedan 2004. Jag utbildade jag mig på Elisabethskolan i Göteborg. Mecka Hudvård öppnade jag tillsammans med Marie år 2005. Jag har vidareutbildat mig till specialiserad hudterapeut och har Epileringscertifikat. Jag är medlem i vår branschorganisation SHR och den internationella branschorganisationen CIDESCO. Att värna om kundkvalitet och att erbjuda professionella behandlingar ligger mig varmt om hjärtat, likaså att vår salong alltid ligger i framkant.

Marie Cristine Petersson

Jag utbildade mig internationellt på en CIDESCO-skola i Köpenhamn 1984. Jag öppnade hudvårdssalong i Göteborg 1986.  Jag har Mästarbrev, Epileringscertifikat och är utbildad Färg och Stilkonsult. Jag är medlem i den internationella branschorganisationen CIDESCO och vår branschorganisation SHR, samt ingår i styrelsen.  Hudvård är min passion och det är min intention att ständigt utveckls som hudterapeut och bidra till att den salong jag och Annica startade för 15 år sedan ger våra kunder det bästa.

om_oss_marie
om_oss_4

Vi är specialister inom hudvård & hårborttagning

Vi gör vanliga ansiktsbehandlingar samt avancerad hudvård som miconeedling, skin recurfacing (syrapensling), IPL, epilering och alkaline wash. Alla dessa behandlingar kräver adekvat utbildning och erfarenhet. Därför satsar vi mycket på vidareutbildning för att ligga i framkant vad gäller behandlingsmetoder och resultat.

Har du problem med ökad hårväxt är vi specialister på epilering och IPL för permanent hårborttagning.Vi är en av få salonger i Göteborg som har certifikat för nålepilering utfärdat av SHR. Epilering är ett hantverk och våra 35 år inom branschen garanterar dig en säker och effektiv behandling.

Vår passion är att ge våra kunder bästa möjliga hudvård.

Vi är måna om ett långvarigt samarbete med våra kunder. Därför har vi valt våra produkter för att dessa ger ett tillfredställande och långvarigt resultat och möter våra höga krav.

Att kunden efter behandlingen använder de rätta produkterna hemma varje dag vet vi erfarenhetsmässigt är av stor betydelse för resultatet.

mecka_hem_3