FoBryn

Frans och brynfärgning

Att sätta färg på fransar och bryn är en liten detalj som gör väldigt mycket för ditt utseende.

Har du korta och lite glesa fransar så ser de mycket fylligare ut med fransfärg.

Vid brynfärgning blir de små fjunen också färgade och brynen ser tjockare och fylligare ut. Vi färgar brynen i den form som du har men förstärker och bygger på med färgen så resultatet blir mer framträdande och ger karaktär till ansiktet. Resultatet håller i sig i 4-6 veckor. Passar perfekt för dig som inte vill använda mascara eller annan make-up, tränar eller simmar mycket, är allergisk och inte kan använda något runt ögonen.

Eftersom alla hår växer i 3 olika växtfaser och du tappar hår kontinuerligt så upplever du att färgen successivt avtar och de nya hår som växer ut är ofärgade så efter 4-6 veckor är det så många nya hår som växt ut att behandlingen behöver förnyas.

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Om du vill boka en behandling så ring, skicka oss ett mail eller fyll i bokningsformuläret nedan på vilken behandling du vill göra samt förslag på olika dagar och tider som passar dig. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. Endast bekräftad behandling anses som bokad. Vi har telefonsvarare dygnet runt så lämna ett tydligt meddelande till oss så återkommer vi när vi har en paus i behandlingen. Vi svarar inte i telefon om vi är upptagna i en behandling av respekt för kundens tid.

Vår avbokningspolicy

Om du inte kan komma på din bokade tid är vi tacksamma om du avbokar så fort du kan eller senast 24 timmar innan din bokade tid via mail eller telefon, annars debiterar vi fullt behandlingspris.

Din tid kan vara attraktiv för någon annan kund.

Avbokning via sociala medier är inte giltig.

Du når oss på telefon 031-711 82 20 eller mecka@mecka.nu

Välkommen!

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Boka_behandling