Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Vi har skräddarsydda ansiktsbehandlingar just för din hudtyp.

Vi på Mecka Hudvård erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra och till exempel kunna suga åt sig de näringsämnen som finns i ansiktskrämer.

Vi rekommenderar en ansiktsbehandling var 6–8 vecka, allt efter hudtyp och behov. Vi lägger tillsammans upp en passande behandlingsplan.

I en ansiktsbehandling 60 min. ingår rengöring, peeling, portömning, formning av bryn, mask och avslutande ansiktskräm. Väljer du ansiktsbehandling 90 min. ingår det även en massage av ansikte och decolletage.

Touch Therapy Concept

I våra avancerade ansiktsbehandingar arbetar vi med en ny unik ansiktsmassage, Inside Out Touch Therapy.

Denna nya massageform är en mjuk holistisk massage som bygger på flera olika välkända terapiformer som reflexologi, zonterapi, akupunkturpunkter. Både österländsk medicin och primitiva tekniker från aboriginerna blandas i denna massage som Lone Sorensen från Danmark komponerat. Lone är en mycket välkänd reflexolog med över 40 års erfarenhet, som fått ett antal priser för sin nyskapande metod att behandla olika sjukdomstillstånd. Hennes metod fick år 2000 ett stort genombrott när det blev godkänt vid neuro- rehabiliteringen Filadelfia Kurhuset i Danmark, där hon framgångsrikt behandlar patienter med epilepsi och hjärnskador.

Lone har specialkomponerat fyra olika massager som förstärker behandlingsresultatet och arbetar aktivt på de problemområden vi ser på våra kunder som hyperpigmentering, acne, känslig hud och förtida åldrande.

Klicka här för mer information.

Skin Scanner

Skin Scanner

I våra avancerade ansiktsbehandlingar använder vi oss av en Skin Scanner-apparat. Den tar bilder med olika ljus som tillåter oss att ”se under huden” och är en hjälp att diagnostisera  problem som ännu inte syns på ytan som ex hyperpigmentering. Vi kan då skräddasy behandlingen och förebygga framtida problem.

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Om du vill boka en behandling så ring, skicka oss ett mail eller fyll i bokningsformuläret nedan på vilken behandling du vill göra samt förslag på olika dagar och tider som passar dig. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. Endast bekräftad behandling anses som bokad. Vi har telefonsvarare dygnet runt så lämna ett tydligt meddelande till oss så återkommer vi när vi har en paus i behandlingen. Vi svarar inte i telefon om vi är upptagna i en behandling av respekt för kundens tid.

Vår avbokningspolicy

Om du inte kan komma på din bokade tid är vi tacksamma om du avbokar så fort du kan eller senast 24 timmar innan din bokade tid via mail eller telefon, annars debiterar vi fullt behandlingspris.

Din tid kan vara attraktiv för någon annan kund.

Avbokning via sociala medier är inte giltig.

Du når oss på telefon 031-711 82 20 eller mecka@mecka.nu

Välkommen!

Med yttre välmående kommer inre harmoni

Boka en behandling

Boka_behandling