synchroline_logo

Synchroline2Synchroline®

 

 

synchroline logga1
Synchroline®

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD TILL ATTRAKTIVA PRISER

SYNCHROLINE® är Italiensk resultatinriktad hudvård. SYNCHROLINE® är det enda hudvårdsmärke som även inkluderar CE-märkta produkter – Din garanti för regulatoriskt korrekta produkter. Kvalitetssäkrade och vetenskapligt beprövade. Effektivitet och säkerhet finns dokumenterade i oberoende kliniska studier och är publicerade i ledande internationella vetenskapliga skrifter. 17 internationella patent skyddar de omfattande produktutvecklingarna och de unika vetenskapliga formuleringarna.

SYNCHROLINE är utvecklade och tillverkade av General Topics i Italien. General Topics grundades 1990 av Dr. De Paoli Ambrosi och företaget är dedikerat att utveckla och producera innovativa hudvårdsprodukter.

SYNCHROLINE är baserade på, och omfattar en rad olika patenterade produktteknologier. SYNCHROLINE kommer från engelskans Synchronize, dvs samverka och fritt översatt betyder det ”Den med huden samverkande linjen”.

STÅR FÖR KVALITET OCH EFFEKTIVITET

Det unika produktsortimentet möjliggör behandling (inkl. för-/efterbehandling) av en rad olika hudtillstånd och hudåkommor. Produkterna är också skapade att samverka med traditionell kemisk peel, IPL och Dermastamp.

Produkterna har som mål att passa alla hudtyper och behandla många olika hudproblem som tex. acne, rosacea, hyperpigmenteringar, åldrad hud, ärrvävnad med mera, men också att förebygga och skydda huden mot åldrande och framtida hudproblem. Hudvård från Synchroline står för kvalitet och effektivitet till konkurrenskraftiga priser.

Samtliga produkter förutom Aknicare cleanser är parabenfria. Inom Synchroline finns flera olika hudvårdsserier, så att vi kan skräddarsy den perfekta hudvården för just dig

Boka gärna en konsultation för att lägga upp en behandlingsplan som passar din huds behov.