DSC05819_crop

ansiktebehandling med vapozonKlassisk Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

Din hud är vår specialitet. Våra ansiktsbehandlingar rekommenderas till dig som vill ha en renare och friskare hud eller som en startbehandling inför en annan mer avancerad behandling eller kur. Hos oss får du alltid en individuellt anpassad behandling efter hudtyp och behov, då vet du att du alltid får bästa möjliga behandling. I varje behandling ingår hudanalys, behandlingsplan och produktrekommendationer.

Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring som varsamt rengör din hud från makeup, smuts, överflödigt fett, miljöföroreningar och döda hudceller. En bra rengöringsritual är grunden för en strålande hy. Vi väljer en rengöring som bevarar hudens skydd, utan att vara uttorkande eller irriterande för huden.

När huden är ren är den redo för peeling, som rengör, avlägsnar döda hudceller, gör huden klarare och med mer lyster. Huden känns omedelbart mjukare, lenare och är redo att göras ren på djupet. Huden värms upp med hjälp av ånga, och vi utför portömning.

Nu är huden ren på djupet och vi formar dina bryn. Här kan du även välja att lägga till frans och brynfärg om så önskar.

Har du valt en klassisk ansiktsbehandling 90 minuter är det dags för en avkopplande och skön massage av ansikte och decolltage. Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. När du får massage sänks din puls och ditt blodtryck och ett lugnande hormon utsöndras i din kropp. Alla dessa saker ökar ditt välbefinnande.

Vi väljer serum och mask efter din hudtyp. Eftersom din hud har fått peeling och blivit rengjord kan huden tillgodogöra sig serum och mask på ett bättre sätt. Ansiktsbehandlingen avslutas med dagcreme och din hud har blivit renare, klarare och fått ny lyster!

Vill du ha en peeling som går lite djupare och jobbar mer på struktur och ger mer lyster? Då kan du lägga till Maya Microdermabrasion till dessa behandlingar, då byter vi ut peelingen till Maya Microdermabrasion istället.

Behandlingarna utförs i våra lokaler på Lasarettsgatan 1. Vi välkomnar dig från Mölnlycke, Mölndal samt andra delar av Göteborg med omnejd.

Läs mer om Maya Microdermabrasion här,

mecka@mecka.nu
031-7118220
varmt välkommen!

Marie och Annica