Lasarettsgatan 1 fasad

OM MECKA

I en pittoresk och äldre del av Göteborg har vi startat vårt företag som heter mecka. Mecka innebär att vi ser oss som en oas för din hud, kropp och själ. Dessutom ”meckar” vi med din hud för att bevara dess spänst och hälsa. Vi tänker oss också att du kan vallfärda hit och vår intention är att erbjuda och locka med det som vi ser som det bästa av hudvård, personligt och professionellt bemötande, lyx i vardagen, samt avslappning i en estetisk och behaglig miljö. Kom så ofta du vill.

Annica Bjornerback_2

Annica Ek Björnerbäck

Jag har varit hudterapeut sedan 2004. Jag utbildade jag mig på Elisabethskolan i Göteborg. . Mecka – hud, kropp & själ öppnade jag tillsammans med Marie år 2005. Jag utbildade mig till spec. hudterapeut 2016, och är innehavare av nålepilationscertifikat sedan 2018. Jag är medlem i vår branschorganisation SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och den internationella branschorganisationen CIDESCO.

Varmt välkommen.
Annica Ek Björnerbäck

Jag har varit hudterapeut sedan 1984 och utbildade mig på en CIDESCO-skola i Köpenhamn. Efter några år flyttade jag tillbaka till Sverige och öppnade min salong nere på ”Kropp & Själ” på NK i Göteborg. Jag är innehavare av Mästarbrev och Diatermicertifikat, är Hudhygienist och Färg och Stilkonsult. Jag är medlem i vår branschorganisation SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och den internationella branschorganisationen CIDESCO.

Varmt välkommen.
Marie Cristine Petersson

Marie Cristine Petersson

cidesco-logo

AUKTORISERADE
AV CIDESCO

SHR 1024x810

AUKTORISERADE
AV SHR